Följ Gate Security AB

Ny larmbricka till kläder som avskräcker tjuvar

Pressmeddelande   •   Jul 19, 2019 11:05 CEST

Larmbrickan är designad för klädbutiker, då dess storlek, form och teknik gör det praktiskt taget omöjligt att avlägsna på manuellt sätt. 

Dessutom kan brickan användas för att stöldskydda alla typer av kläder, eftersom dess speciellt utformade nål inte skadar de mest känsliga tygerna. 

Larmbrickan kan även utrustas med RFID för administration och lagerhantering. 

Larmbrickan är ett stöldskydd som fungerar med både AM- och RF-larmbågar och är en varularmslösning som kombinerar hög säkerhet, mångsidighet, effektivitet och marknadsföring.

 

Design och egenskaper för larmbrickan 

Q-Tag

  • Larmbrickans storlek, form och teknik gör det praktiskt taget omöjligt att avlägsna på manuellt sätt.
  • Varularmet erbjuder överlägsen detekteringsprestanda. Butiken behöver inte längre stora larmbrickor för att uppnå adekvat detektering.
  • Brickan kan utrustas med 8,2 MHz radiofrekvens (RF), 58 kHz akustisk magnetisk (AM) och RFID-teknologi.
  • Brickan kan användas för att stöldskydda alla typer av kläder, eftersom dess speciellt utformade nål inte skadar de mest känsliga tygerna. 
  • Butikens logotyp, marknadsföringsmeddelanden, säkerhetsvarningar och QR-koder kan printas på framsidan av larmbrickan.

 

Avtagare till larmbrickan

Larmbrickor för larmbågar från Gate Security - Q-Tag

 

Gate Security

Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.