Följ Gate Security AB

Smart varularm specialdesignat för dyrbara produkter

Pressmeddelande   •   Sep 16, 2014 10:58 CEST

Gate Security säljer och installerar varularm, punktlarm, varuskydd, passersystem och kameraövervakning i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Om du har dyrbara produkter som du visar i hylla eller ställ, så är Shelf Tether från InVue den optimala säkerhetslösningen för det. Shelf Tether har en specialdesign som innebär att man kombinerar en hög säkerhet tillsammans med att kunderna kan testa och känna på produkten innan köp.Shelf Tether finns i två versioner: Med eller utan larm. 
Den enda säkerhetsprodukten för paketerade varor utan larmmärkning


Varularm från Gate Security - InVue Shelf Tether

Shelf Tether™ är den enda säkerhetslösningen för hyllvaror som även använder InVues unika IR2-nyckel. Ingen annan lösning är mer specifikt designad att skydda varor som visas i hyllor och ställ. 

Du behöver inte längre utveckla egna lösningar baserade på stålkablar och buntband. Du behöver heller inte förlita dig på köbiljettssystem eller begränsa lagret för visning. 

Och som en del av InVues exklusiva IR Ecosystem™ har du fördelen av att bara ha en nyckel som gäller i hela butiken för att skydda de mest stöldbegärliga produkterna. 

Designad för dyrbara hyllvaror

Varularm från Gate Security - InVue Shelf Tether

  1. Kabeln rekylerar så att kunderna enkelt kan testa och känna på varorna samtidigt som du bibehåller en ren hylla
  2. Säkrad av IR StopLok™ vilket ger snabb tillgång till varan och överlägset skydd
  3. Larmversionen larmar om kabeln klipps av eller om boxen flyttas från dess fäste.

Shelf Tether finns även tillgänglig i en version utan larm

Varularm från Gate Security - InVue Shelf Tether 

Hög säkerhet för hyllprodukter som är enkel att använda. InVue har omdefinierat hur hyllvaror skyddas genom att tillhandahålla stabilt skydd samtidigt som kunderna får tillgång till kritisk information före köp av produkten.


Intresserad?

Kontakta oss för mer information på:

TELEFON: 054-53 66 00

EPOST: info@gatesecurity.se

WEBB: http://gatesecurity.se


Gate Security säljer och installerar varularm, punktlarm, varuskydd, passersystem och kameraövervakning i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.