Gå direkt till innehåll
VB400 Body Camera
VB400 Body Camera

Pressmeddelande -

Gate Security AB tecknar ramavtal med SJ AB

Gate Security AB tecknar ramavtal med SJ AB avseende leverans av kroppsburna kameror och tillhörande produkter och tjänster. 
- Avtalet är betydande och stärker Gate Securitys position på marknaden. Vi är mycket glada och stolta att få ett sådant betydelsefullt uppdrag säger Thomas Rasi, ägare av Gate Security AB. 

Lösningen SJ beställt är en helintegrerad videolösning från ledande tillverkaren Motorola Solution.  
- Säkerheten är central inom hela kollektivtrafiken och har fått ännu större betydelse under pandemin, säger Rickard Hohenthal, Channel Sales Manager Avigilon, Nordics på Motorola Solutions.
- SJ AB använder kroppsburna kameror för att göra resorna säkrare och i slutändan bekvämare för alla sina passagerare och anställda, fortsätter Rickard.

De robusta kroppsburna VB400-kamerorna erbjuder en intuitiv inspelningsfunktion och förlängd batteritid som sträcker sig utöver det typiska arbetspasset, med upp till 12 timmars drift.

Enheten kan säkert tilldelas medarbetaren via ID-kortsavläsning i början av arbetspasset och sedan enkelt aktiveras av bäraren.

SJ distribuerar kroppskamerorna med Motorola Solutions Evidence Manager-mjukvara VideoManager för att sömlöst ladda upp och hantera den inspelade videon, som en del i SJs dagliga arbete.

För mer information kontakta

  • Thomas Rasi, Gate Security +46 705 12 18 16 thomas.rasi@gatesecurity.se
  • Rickard Hohenthal, Motorola Solutions +46 701 09 02 40 rickard.hohenthal@motorolasolutions.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter