Gå direkt till innehåll
Gate Security förvärvar Alarma AB och Alarma Lås AB

Pressmeddelande -

Gate Security förvärvar Alarma AB och Alarma Lås AB

Idag blev det klart att Gate Security förvärvar Alarma AB och Alarma Lås AB och därmed tar över driften av de två bolagen.

– För oss på Gate Security känns väldigt bra och samtidigt som ett kliv i rätt riktning för företaget, säger Kent Östman, ägare Gate Security.

Alarma och Alarma Lås erbjuder säkerhetsinställningar och kompletta lås- och larmsystem till sina kunder vilket går hand i hand med Gate Securitys verksamhet. Vårt kommande gemensamma erbjudande passar våra kunder perfekt.

– Vi har samarbetat i många år, det är ett gammalt fint företag med gott rykte i branschen. Det känns jättekul att de nu ska bli en del av oss på Gate Security, säger Thomas Rasi, ägare Gate Security.

Stärker sig på marknaden

Alarma grundades 1999 av Mikael Lindberg och Mats Larsson. Bolaget har sedan dess växt och har idag kontor i Stockholm, Malmö och Norrtälje. 2019 startade de även upp Alarma Lås inom samma koncern.

– Det här kommer bli väldigt bra. Jag har varit i den här branschen sen långt innan jag var med och grundade Alarma och det känns tryggt att nu kunna lämna över till Gate Security som vi sedan länge har en god relation med, säger Mikael Lindberg från Alarma.

För Gate Security, som funnits sedan 2003, var det ett naturligt steg att ta och med förvärvet kommer de nu att växa sig ännu starkare på marknaden.

– Vi kommer nu få tillgång till Alarmas kunder, deras duktiga teknikerkår vilket avsevärt kommer stärka vår position. Vi tror att den här affären kommer att ge bra synergieffekter, säger Thomas Rasi.


För mer information kontakta Thomas Rasi eller Kent Östman på Gate Security.

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter