Gå direkt till innehåll
Upptäck det nya surfplattestället NE150 från InVue.
Upptäck det nya surfplattestället NE150 från InVue.

Pressmeddelande -

Gate Security tar med sig innovativt tabletställ till Kistamässan

En given mötesplats för alla inom offentlig sektor och som vill ta del av den senaste tekniken är mässan Lösningar för Offentlig Sektor 2024. Mässan är den 2425 januari på Kistamässan i Stockholm. På plats kommer Gate Security finnas och med sig har de bland annat det nya surfplattestället NE150 från InVue, som har all teknik man vill åt samtidigt som det är oerhört flexibelt. Surfplattestället är perfekt till alla som jobbar med surfplattor, till exempel inom vården.

På mässan kommer Gate Security presentera flera olika produkter bland annat från InVue, som är världsledande inom avancerade merchandising-, säkerhets- och IoT-system.

Från InVue kommer de att visa upp det mobila surfplattestället NE150 från Point of Sales-familjen. Det som är speciellt med just det här stället är att det är oerhört flexibelt och kraftfullt, trots sin ringa storlek.

NE150-stället är både flexibelt och pålitligt, har integrerad laddning och kommer med en enkel ”plug-and-play” design.

Fler antal utställare

Årets mässa väntas ha fler utställare än någonsin och kommer bli en mötesplats med en unik möjlighet att hänga med i utvecklingen och ta del av den senaste tekniken. Surfplattestället NE150 släpptes i september 2023 har redan hunnit imponera i branschen med sina kraftfulla egenskaper i liten förpackning.

Vill du veta mer om NE150? Välkommen till Gate Security i monter N:25.

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter