Gå direkt till innehåll
Med InVues nya Quick-Release konsol för LIVE OnePOD kan du växla mellan mobil upplevelse till maximal säkerhet på bara sekunder.
Med InVues nya Quick-Release konsol för LIVE OnePOD kan du växla mellan mobil upplevelse till maximal säkerhet på bara sekunder.

Pressmeddelande -

Höj säkerheten i butiken – utan att offra kundupplevelsen

När det kommer till säkerhet kan tid vara avgörande. Med InVues nya Quick-Release konsol för LIVE OnePOD kan du gå från mobil upplevelse till maximal säkerhet, och tvärtom, på bara sekunder. Med dess unika teknologi får du dessutom säkerhet som är lika smart som din telefon.

Alla återförsäljare av dyrbara varor som exempelvis mobiltelefoner vet att det kräver hög säkerhet, vilket ibland kan offra butiksupplevelsen. Men med InVues nya LIVE OnePOD Quick-Release konsol går du från låst läge till mobil upplevelse på bara ett ögonblick – helt utan verktyg. Med sin allt-i-ett-fästdesign blir produkten frigjord utan krångel och som återförsäljare kan du ge kunden en bättre upplevelse.

– Den här nya konsolen gör det verkligen enkelt för kunder att få titta närmare på produkten utan att för den saken skull offra säkerheten. Det känns riktigt kul att kunna erbjuda den här i vårt sortiment, säger Kent Östman, ägare Gate Security.

Självförsvarsteknik

Den fungerar dessutom lika bra tvärtom. Tack vare dess patenterade självförsvarsteknologi kan du som återförsäljare både diskret och snabbt gå från att ha en lös enhet till en låst för att uppnå maximal säkerhet.

– Om säkerheten i butiken skulle vara hotad kan du genom bara ett knapptryck sätta alla konsoler i låst läge, säger Kent Östman.

Konsolen kommer även med en sensor som när säkerheten bryts automatiskt skickar en signal till alla skärmar med en uppmaning om att de ska låsa sig omedelbart.

Enkelt med mobilapp

Förutom att du höjer både säkerheten och butiksupplevelsen kan du också få insikter om kundernas engagemang. LIVE OnePOD drivs av LIVE Display som ger medarbetarna möjligheter att använda och felsöka skärmar, samt att använda data till att förstå och mäta butiksaktivitet och butikssäkerhet.

Genom mobilappen kan du hantera allt från säkerhetsinställning till displayfunktioner samtidigt som du kan se om alla varor är korrekt placerade.

– Det blir lika enkelt att driva butik som det är att använda telefonen, avslutar Kent Östman.

Vill du veta mer om InVues LIVE OnePOD? Välkommen att kontakta oss på Gate Security.

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter