Gå direkt till innehåll
Kameraövervakning: Nya funktioner i exacqVision 6.4

Pressmeddelande -

Kameraövervakning: Nya funktioner i exacqVision 6.4

Gate Security säljer och installerar varularm, punktlarm, varuskydd, passersystem och kameraövervakning i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 • Den nya funktionen EasyConnect i exacqVision 6.4 kombinerar styrkan av IP-övervakningskameror med enkelheten från analoga. EasyConnect upptäcker inte bara IP-övervakningskameror via exacqVision-klienten, utan de tilldelas även IP-adresser och kopplas sedan automatiskt till en videoinspelare – allt från samma ställe.
 • VideoPush är en funktion för expanderade videoväggar som ger användaren möjlighet att överföra övervakningsvideo, layouter, grupper och vyer till andra klientanvändare eller offentliga monitorer med en enkel ”drag-and-drop”-kontroll.

Andra nyheter i exacqVision 6.4 är

 • Arkivering på flera platser 
 • Export av live-vyer 
 • Export av fallhantering 
 • Klientbaserad dewarping av panoramakameror 
 • och integrering av över 130 nya IP-övervakningskameror 

Dessutom har klienten för webbläsaren samt Exacq Mobile appen förbättrats.Easy Connect


Kameraövervakning från Gate Security - exacqVision VMS 6.4

EasyConnect ger användaren möjlighet att automatiskt hitta, tilldela och adressera vissa IP-övervakningskameror till nätverket. exacqVision-klienten skannar av nätverket för att hitta nya IP-kameror och med ett par klick är de valda kamerorna tilldelade IP-adresser och kopplade till en server. Denna funktion sparar tid och förenklar processen mycket med att lägga till IP-kameror till en nätverksbaserad lösning för kameraövervakning. 

EasyConnect

 • Eliminerar behovet av att använda ytterligare verktyg 
 • Reducerar tiden och ansträngningen för konfiguration av kamera 
 • Gör uppkoppling av IP-övervakningskameror lika enkel som för analoga 
 • Stödjer kameror från en mängd olika tillverkare och planeras att stödja de flesta eller alla av ledande märkena.


VideoPush


Kameraövervakning från Gate Security - exacqVision VMS 6.4

Mer än att vara en videovägg ger VideoPush användaren möjlighet att direkt överföra valda övervakningsvideo, layouter, grupper eller en hel vy till en annan exacqVision klientmonitor, t.ex. en offentlig monitor eller videovägg. 

Perfekt för detaljhandeln, ger VideoPush möjligheten till att gemensam visning av video mellan olika platser och användare. T.ex. kan en användare som upptäcker en misstänkt händelse i en av deras butiker direkt överföra videon till en videovägg eller en annan användares monitor där man kan granska situationen och därefter vidta lämpliga åtgärder.Export av live-vyer


Kameraövervakning från Gate Security - exacqVision VMS 6.4

Med exacqVision 6.4 kan du nu direkt exportera en bild utan att lämna live-vyn på exacqVision-klienten.Export av fallhantering (Case Management)


Kameraövervakning från Gate Security - exacqVision VMS 6.4

Alla bokmärken i ett fall kan nu exporteras på ett enkelt sätt, vilket tar bort arbetet med att exportera varje bokmärke var för sig.Stöd för nya IP-övervakningskameror

Med ytterligare 130 nya modeller av IP-övervakningskameror finns det nu stöd för sammanlagt nästan 1300 modeller i exacqVision 6.4!


Klientbaserad dewarping av panoramakameror

exacqVision 6.4 stödjer klientbaserad dewarping av panoramakameror. 

Kamerabaserad dewarping tillhandahåller samma vy för alla användare och är resurskrävande, samt att den eventuellt spelar in flera överflödiga videoströmmar . 

Klientbaserad dewarping ger varje användare oberoende kontroll över PTZ-funktionen, är mer resurseffektivt och spelar endast in en videoström. Klientbaserad dewarping av panoramakameror finns tillgänglig för PC, webben och mobila klienter.Förbättrade webb- och mobilklienter

Kameraövervakning från Gate Security - exacqVision VMS 6.4

SpeedSearch finns nu tillgänglig för webbklienten för exacqVision 6.4, vilket är ett perfekt gränssnitt för att spola inspelad video i nätverk med lägre bandbredd.

Exacq Mobile version 3.8 stödjer nu enklare live-övervakning, genom att man kan organisera vyer. Dessutom är det enklare att rensa och välja nya kameror, samt att visualiseringen av valda kameror är bättre.Intresserad?

Kontakta oss för mer information på:

TELEFON: 054-53 66 00

EPOST: info@gatesecurity.se

WEBB: http://gatesecurity.se


Gate Security säljer och installerar varularm, punktlarm, varuskydd, passersystem och kameraövervakning i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll