Gå direkt till innehåll
Kameraövervakning på svenska

Pressmeddelande -

Kameraövervakning på svenska

Äntligen ett IP kamerasystem på svenska!

Gate Security AB har tillsammans med ExacqVision Technologies (USA) tagit fram en version (både hybrid och renodlad IP) som är på svenska. Detta underlättar användandet för alla inblandade. Fram till dags dato har det varit svårt att få den nya teknologin IP-baserad CCTV på svenska. Många kunder har valt att vänta med inköp av ett nytt system i väntan på en svensk version. Nu är den här.

ExacqVision är en IP och Hybridlösning som stödjer analoga, IP och megapixelkameror. Det är en kraftig plattform som lämpar sig för såväl små som stora CCTV behov, och som stödjer användandet av många olika kameraleverantörer. ExacqVision är också kompatibelt med alla tre stora operativsystem; Windows, Mac och Linux.

- Systemet är speciellt designat med tanke på att det ska vara enkelt att använda. Mjukvaran är skalbar samt utrustad med en mängd användarvänliga finesser, dessutom nu på svenska. Ett robust och kraftfullt system för alla kundkategorier, säger försäljningschef Kent Jansson från Gate Security.

ExacqVision levereras i en kraftfull server. Alla ExacqVision modeller har RAID hårddiskar som är tillverkade för det ändamål som ett professionellt IP-system ska användas till; att skriva data till diskarna 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

ExacqVision NVR (Network Video Recorder) möjliggör integrering samt lagring av både IP och analoga kameror i ett och samma system. Servern kan fås med upp till 32 analoga ingångar samt 64 digitala. Till varje installerat system medföljer det en klientlicens som möjliggör övervakning på annan geografisk plats.


- Vi har undersökt marknaden och testat många olika system innan vi till slut bestämde oss för ExacqVision Hybrid NVR från ExacqVision Technologies. Systemet har också blivit en klar succé och används redan av flygplatser, köpcentra, skolor, kommunala anläggningar, dagligvaruhandeln och fackhandeln för att nämna några, säger Gate Securitys försäljningschef Kent Jansson.


ExacqVision levereras antingen som en skräddarsydd NVR lösning från 1 till 64 IP-kameror eller som Hybrid version med upp till 32 analoga och upp till 64 IP-kameror. Gate Security rekommenderar att systemet används tillsammans med megapixelkameror från antingen Arecont eller ACTi.

För mer information:

Ämnen

Kategorier

Kontakter