Gå direkt till innehåll
Sensormatic Synergy och exacqVision
Sensormatic Synergy och exacqVision

Pressmeddelande -

Larmbågar med integrerad kameraövervakning

Kameraövervakningssystemet exacqVision är nu integrerad med larmbågessystemet Sensormatic Synergy.

Tillsammans skapar exacqVision och Sensormatic Synergy en sammankopplad säkerhetslösning för butiker som både är förebyggande och som minimerar stöld. 

Användare av systemet kan se övervakningskamerorna i realtid eller söka i inspelade videor efter inträffad larmhändelse kopplad till larmbågarna.

 

Larmbågarna Sensormatic Synergy

Larmbågarna Sensormatic Synergy erbjuder kraftfulla funktioner som detektion av AM-larm, produktmärkning med RFID, kundräkning och kameraövervakning i ett och samma nätverkssystem.

Larmbågarna har en elegant och modern design som smälter in i butiksmiljön.

Olika ljus- och ljudlarm kan konfigureras för att särskilja olika typer av larmhändelser.

 

Video - Integrerad kameraövervakning i larmbågarna

 

Fördelar med integrerad kameraövervakning

Gate Security - Integration av exacqVision VMS och Sensormatic Synergy

Produktförluster kostar butiksägare mycket pengar varje år. Detta inkluderar allt från stölder och administrativa fel från anställda till snatteri och organiserad brottslighet. Kombinerad kameraövervakning i stöldskyddssystemet ger återförsäljarna en bättre insyn i vad som händer i butiken. Användare av systemet kan se övervakningskamerorna i realtid för motsvarande larm eller söka i inspelade videor efter en inträffad larmhändelse. Detta ger ytterligare visuell kontroll och underlag för utredning vid stölder.

  • Snabbare stöldundersökningar med övervakningskameror kopplade till larmbågarna
  • Sök i inspelade kameraövervakningsvideor för verifikation av stölder och snatteri
  • Minska falsklarm med avisering från larmdeaktivator som är offline
  • Integrerat instickskort som upptäcker metallfolie när de kommer in i butiken, såsom fodrade påsar eller kläder
  • Upptäckt av störsändaren - Sätt upp triggers inom kameraövervakningssystemet som spelar in video baserad på om larmbågen upptäcker ett störsändarförsök. Tjuvar kan ofta använda sändare för att störa larmbågesystemet. Larmbågen i Sensormatic Synergi detekterar närvaron av en störsändare och utlöser ett larm i kameraövervakningssystemet, vilket ger butikspersonalen en inspelningsvideo av den misstänkte störsändaren.
  • Energispar - Larmbågarna förbrukar cirka 90% mindre ström när de är i strömsparläge. Larmbågarna sätts i strömsparläge, utan att försämra prestandan, när ingen kundtrafik förekommer under en viss tid. 

 

Systemkrav

Denna integrering kräver exacqVision VMS version 7.6 eller senare och Sensormatic Synergy firmware 101.03.00.

 

Gate Security

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll