Gå direkt till innehåll
InVue OSA Sensor
InVue OSA Sensor

Pressmeddelande -

Minska antalet tomma butikshyllor med InVue OSA Sensor

InVues OSA sensor låter butiker automatiskt hålla koll på lagerstatusen på sina produkter. Genom en enkel installation är det möjligt att spåra lagersaldot och få en varning när en produkt saknas på hyllan.

– OSA-sensorn kan monteras i princip överallt, båda för stående och hängande varor. Man skannar sensorn med hjälp av en app, väljer vilken produkt det är och man är redo att börja övervaka, säger Kent Östman, ägare Gate Security.

Genom en liten och nätt storlek passar sensorn i princip överallt och behöver ingen särskild anpassning för att installeras. Den lilla storleken gör också att sensorn kan placeras diskret längs bak på hyllan. Sensorn kan återanvändas och enkelt bytas till en ny produkt när det behövs.

I appen kan man även se vilka åtgärder som behöver vidtas och aktuella varningar. Det går även att se hur länge en produkt har saknats. Sensorn är en del av InVue Live, vilket integrerar InVues andra lösningar i en och samma app.

För mer information läs mer på gatesecurity.se eller kontakta Kent Östman, 054–22 44 101.

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter