Gå direkt till innehåll
Med InVues Point of Sales-produkter skapar du en flexibel och engagerande butiksmiljö för bude kunderna och medarbetarna.
Med InVues Point of Sales-produkter skapar du en flexibel och engagerande butiksmiljö för bude kunderna och medarbetarna.

Pressmeddelande -

Ökad mobilitet och säkerhet med InVues Point of Sales-produkter

Är det möjligt att utveckla kassamiljön och betalningsmöjligheterna i butiken, samtidigt som både kundservicen och säkerheten ökar? Ja, med Point of Sales-produkter från InVues når du allt det. Med produkter designade för en ökad rörlighet i butiken kommer också en mer engagerande kundupplevelse.

På Gate Security finns sedan länge ett stort utbud av InVues produkter. En nyhet är att de nu kan erbjuda betalningsvaggor, fodral, stativ och laddstationer för Point of Sales-system.

Med InVues produkter till surfplattor, mobiler och kortläsare ökar både säkerheten och mobiliteten i butiken då det möjliggör rörliga kassasystem.

– Det är riktigt roligt att vi nu kan erbjuda våra kunder dessa toppmoderna och flexibla produkter, säger Kent Östman, ägare av Gate Security.

Från fast till mobil tjänst

Produkterna stödjer alla enheter, betalningsmöjligheter och operativsystem och gör så att butiker kan ta betalt av sina kunder på ett helt nytt sätt – nämligen på det sätt, med de enheter och på den plats som passar just din butik bäst.

Laddstationerna fungerar dessutom till en mängd olika surfplattor, handdatorer och betalningssystem medan stativen är designade för att du enkelt ska kunna gå från fast till mobil tjänst och anpassa dig efter dina kunder.

Snabb och trygg service

Vare sig betalning sker via betalstation, självutcheckning eller via en portabel kortläsare är alla produkter skapade för en enkel och engagerande kundupplevelse.

­– Allt är designat för att skapa fullständig rörlighet i butiken och har allt som krävs för en dynamisk miljö. Detta tror vi kommer uppskattas av både kunder och medarbetare.


Med flexibiliteten kan du som arbetar i butik leverera en snabb och trygg service till dina kunder – var som helst. Det ger bättre service och som i sin tur även leder till en ökad försäljning och en ökad säkerhet i butiken.

­­– InVue har dessutom ett universellt anslutningssystem som gör att det är enkelt att byta enheter när butikens behov förändras, avslutar Kent Östman.

Vill du veta mer om Point of Sales-produkterna från InVue?

Välkommen att kontakta oss på Gate Security.

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter