Gå direkt till innehåll
Med nya Laptop Lock från InVue får du en enkel, effektiv och oerhört säker låsanordning för bärbara datorer.
Med nya Laptop Lock från InVue får du en enkel, effektiv och oerhört säker låsanordning för bärbara datorer.

Pressmeddelande -

Säkerställ högsta nivån av säkerhet för laptops

InVue kan nu presentera ännu en säkerhetslösning för alla teknikåterförsäljare – nya Laptop Lock. Låset passar till alla bärbara datorer och är lätt att låsa upp med OneKEY. Du får en höjd säkerhet i butiken utan att behöva kompromissa köpupplevelsen för dina kunder.

Med InVues produktnyhet Laptop Lock höjer du säkerheten för alla bärbara datorer i butiken. Låsanordningen fungerar lika bra till en som till flera datorer och är kompatibelt med alla olika sorters varumärken.

Även om säkerheten på låsanordningen är hög, går det både snabbt och enkelt att låsa upp med InVues egna OneKEY. Det gör det enkelt för kunden att både integrera och köpa laptopen.

­– Som butiksägare behöver du inte kompromissa vare sig säkerheten eller kundernas köpupplevelse. Det här är en säkerhetslösning för bärbara datorer på riktigt hög nivå, säger Thomas Rasi, ägare av Gate Security.

Modulär design

Den unika och modulära spårdesignen på Laptop Lock gör att du enkelt kan visa och sälja en eller flera bärbara datorer samtidigt, både mindre modeller och upp till de allra största gaming-datorerna. Samtidigt tillåter låsen en flexibilitet då man kan ha datorerna igång även när de är fastlåsta samt att de går att lyfta på.

– För kunders räkning har man verkligen tagit hänsyn till köpupplevelsen. Bara en sån sak som att de inte måste vara helt fastlåsta för att de inte ska gå att stjäla är ett stort lyft.

­­­Anordningen är väldigt enkel att installera och skadar inte skärmen på datorerna. Då den har en enkel, men effektiv, design stör den inte heller skyltningen i butiken.

– Samtidigt som den ser enkelt ut är säkerheten väldigt hög med den här produkten. Som återförsäljare minskar du verkligen stöldriskerna. Ur säkerhetssynpunkt är det här verkligen en vinnare, säger Thomas Rasi.

Vill du veta mer om Laptop Lock? Kontakta oss på Gate Secutity.

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter