Gå direkt till innehåll
Elektroniskt lås ersätter nyckelknippan

Pressmeddelande -

Elektroniskt lås ersätter nyckelknippan

Gate Security - leverantör av varularm, larmbågar, övervakningssystem, butikslarm, passersystem, porttelefoni, system av IP kameror och andra säkerhetslösningar

Gate Security lanserar Smart Lock från InVue som det första elektroniska lås- och nyckelsystemet designat för att ge ett överlägset skydd för dina produkter som är inlåsta i säkerhetsskåp.

Dess effektiva funktionalitet som förbättrar kundservicen genom snabbare utcheckning gör Smart Lock till den perfekta lösningen för säkerhetsskåp.


varularm-ir2-ir2-s-keys-main

En innovativ nyckelteknologi som kommer att låsa upp försäljningen.

Plattformen för Smart Lock och IR-Key tillhandahåller det första elektroniska lås-nyckel-systemet speciellt designat för återförsäljning.


varularm-ir2-key

IR2 Key

IR2 Key innehåller PowerTouch-teknologi som nite bara sköter om Smart Lock utan användning av batterier, utan aktiverar/avaktiverar alla PODs från InVue.

Varje nyckel tilldelas en unik kod för butiken eller avdelningen, som blir ogiltig efter 12 timmar för att minimera risken som associeras med tappade eller stulna nycklar.


IR2-S Key

IR2 Sounder Key utvecklades för att skapa ytterligare ett lager av säkerhet.

Förutom nyttan som finns i originalet IR2 Key, ger IR2-S Key av ett ljud- och ljusalarm i 120 sekunder efter att ett skåp har låsts upp.

Detta för att uppmärksamma butiksföreståndaren att låsa skåpet igen.


varularm-ir2-ir2-s-keys-charger

Laddnings- och programmeringstationer

Laddningsstationen återladdar upp till fyra nycklar samtidigt.

Den förhindrar överladdning, samt avaktiverar automatiskt varje nyckel för ökad säkerhet

Programmeringsstationen aktiverar din IR2 Key och tilldelar den en unik kod, som är giltig i 12 timmar. Ett obegränsat antal av IR2 Key kan synkas med en enda programmeringsstation.


varularm-ir2-ir2-s-keys-pods

Kompatibel med alla PODs från InVue.

IR2 Key och IR2-S Key innehåller PowerTouch teknologi som inte bara tar hand om alla Smart Lock utan användning av batterier, den aktiverar/avaktiverar även alla PODs från InVue.


Smart Lock för alla typer av dörrar och skåp.

  • CAM LOCKS
  • PLUNGER II & III
  • UNIVERSAL LOCK
  • SHOWCASE LOCK
  • DRAWER LOCK

Intresserad?

Kontakta oss för mer information på:

EPOST: info@gatesecurity.se

WEBB: gatesecurity.se

TELEFON: 054-53 66 00


Gate Security - leverantör av varularm, larmbågar, övervakningssystem, butikslarm, passersystem, porttelefoni, system av IP kameror och andra säkerhetslösningar

-----------------------------------------------

Gate Security är marknadsledande på varularm i Norden. Med världsledande varularm från Invue visas och säkras produkter på ett attraktivt och säkert sätt.


 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll