Gå direkt till innehåll
Telenor förlänger med Gate Security

Pressmeddelande -

Telenor förlänger med Gate Security

Gate Security tecknar nytt avtal med Telenor för säkerhetsprodukter till samtliga butiker i Sverige och får därmed fortsatt förtroende som säkerhetsleverantör. 

Avtalet tecknades under sommaren och gäller i 3 år med möjlighet till förlängning.

 

Uppdraget är att leverera varularm till Telenors visningsprodukter som smartphones, surfplattor, smarta klockor och tillbehör från varumärken som bl.a. Apple och Samsung.

Varularmen från Gate Security är enkla att installera och håller en låg profil som gör att kunderna smidigt och säkert kan testa produkterna.

Avtalet innebär att Gate Security ansvarar för att fortsatt minimera svinnet i butikerna, samt att ta fram innovativa säkerhetslösningar som ökar försäljningen och merförsäljningen av Telenors produkter.

Vår säkerhet är en viktig förutsättning för Telenors verksamhet. Vi har därför högt ställda krav och lika höga förväntningar på vårt samarbete med Gate Security.

Jenny Holster, Security Manager, Telenor Retail Operations

 

Det är glädjande att meddela att Telenor tecknar ett nytt avtal med Gate Security. Vi är stolta över det fortsatta förtroendet som vi får från Telenor som samarbetspartner för säkerheten i deras butiker. Gate Security är måna om att stärka och vidareutveckla samarbetet med Telenor och leverera de högklassiga säkerhetsprodukter som efterfrågas.

Marie-Louise Österberg, Key Account Manager på Gate Security

 

Urval av säkerhetsprodukter

 

 

 

 

Gate Security

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll

Varularm för ökad försäljning av elektroniska tillbehör

Varularm för ökad försäljning av elektroniska tillbehör

Varularmet Series 1060 från InVue är en stöldskyddslösning för smartphones och surfplattor som möjliggör en säker presentation av elektroniska tillbehör på samma produktställ. En extra strömförsörjd larmport för tillbehören gör att man kan öka korsförsäljningen. Dessutom är varularmet lätt att använda tack vare en smidig haspel för sladden som ger en jämn rörelse vid interaktion med produkten.

Analysverktyg för att öka försäljningen av elektronikprodukter

Analysverktyg för att öka försäljningen av elektronikprodukter

InVue Insight är ett molnbaserat analysverktyg för optimering av planogram via data från kundinteraktion med surfplattor och smartphones. Med Insight vet du vilka produkter som kunden interagerar med och hur länge. Denna data ger stöd för att visa rätt produkter på rätt ställe i butiken. Via Insight kan man även aktivera och inaktivera varularmen som stöldskyddar elektroniken. För iOS och Android.

Elgiganten, Kungsbacka väljer Gate Security som totalleverantör av säkerhet till sitt nya 3.0 koncept

Elgiganten, Kungsbacka väljer Gate Security som totalleverantör av säkerhet till sitt nya 3.0 koncept

För att få en enhetlig och pålitlig leverans av säkerhet i sin butik har Elgiganten i Kungbacka valt Gate Security som totalleverantör av säkerhetsprodukter och tjänster. Säkerhetslösningen innefattar installation av inbrottslarm, passersystem, stöldskydd för elektronikprodukter, larmbågar vid butiksutgången, stöldskydd till E -signering samt strategisk kameraövervakning över hela butiken.

Varularmet som gör surfplatta och smartphone till en komplett försäljningscentral

Varularmet som gör surfplatta och smartphone till en komplett försäljningscentral

Varularmet InVue NE360 ger butiker möjligheten att fullständigt utnyttja surfplatta och smartphone i sin försäljningsstrategi på ett mobilt, säkert och smidigt sätt. Stöldskyddet har en integrerad kortbetalningsmodul som gör InVue NE360 till en komplett försäljningslösning. Varularmet finns i två varianter: NE360T/NE360H för komplett mobilitet, samt NE360C med fixerat larmställ.

Relaterade event