Gå direkt till innehåll
Telenor förlänger med Gate Security

Pressmeddelande -

Telenor förlänger med Gate Security

Gate Security tecknar nytt avtal med Telenor för säkerhetsprodukter till samtliga butiker i Sverige och får därmed fortsatt förtroende som säkerhetsleverantör. 

Avtalet tecknades under sommaren och gäller i 3 år med möjlighet till förlängning.

 

Uppdraget är att leverera varularm till Telenors visningsprodukter som smartphones, surfplattor, smarta klockor och tillbehör från varumärken som bl.a. Apple och Samsung.

Varularmen från Gate Security är enkla att installera och håller en låg profil som gör att kunderna smidigt och säkert kan testa produkterna.

Avtalet innebär att Gate Security ansvarar för att fortsatt minimera svinnet i butikerna, samt att ta fram innovativa säkerhetslösningar som ökar försäljningen och merförsäljningen av Telenors produkter.

Vår säkerhet är en viktig förutsättning för Telenors verksamhet. Vi har därför högt ställda krav och lika höga förväntningar på vårt samarbete med Gate Security.

Jenny Holster, Security Manager, Telenor Retail Operations

 

Det är glädjande att meddela att Telenor tecknar ett nytt avtal med Gate Security. Vi är stolta över det fortsatta förtroendet som vi får från Telenor som samarbetspartner för säkerheten i deras butiker. Gate Security är måna om att stärka och vidareutveckla samarbetet med Telenor och leverera de högklassiga säkerhetsprodukter som efterfrågas.

Marie-Louise Österberg, Key Account Manager på Gate Security

 

Urval av säkerhetsprodukter

 

 

 

 

Gate Security

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll

Relaterade event