Gå direkt till innehåll
Det nya tablettstället NE150 från InVue är trots sin storlek både pålitligt och kraftfullt.
Det nya tablettstället NE150 från InVue är trots sin storlek både pålitligt och kraftfullt.

Pressmeddelande -

Upplev kraften med InVues nya tabletställ

Låt dig inte luras av dess storlek, InVues mobila surfplatteställ NE150 må vara litet men innehåller allt du behöver. Det är flexibelt och pålitligt samtidigt som det hanterar snabb data och har en enkel ”plug-and-play” design.

­– Med NE150 kommer du att ge ett helt nytt utseende och känsla åt din butiksyta, säger Thomas Rasi, ägare av Gate Security.

Vi på Gate Security har nu glädjen att presentera InVues senaste tillskott i Point of Sales-familjen, nämligen det nya tabletstället NE150. Stället är både litet och flexibelt samtidigt som det har integrerad laddning, USB 3.0 och klarar höghastighetsdata – så att du slipper oroa dig för långsam laddning och onödig buffring.

­– Det känns jättekul att kunna erbjuda den här nyheten. Förutom att den har all den teknik man vill åt är dess storlek oerhört smidig när man vill spara på utrymmet vid exempelvis kassan, säger Thomas Rasi.

NE150 passar till alla surfplattor upp till 13”, fungerar med alla operativsystem och stödjer ett brett utbud av kringutrustning.

Löstagbart handtag

Med sin lilla och kompakta storlek tar den upp mindre plats på disken samtidigt som den är lätt att hantera. Stället har dessutom ett löstagbart handtag vilket gör att du snabbt kan gå från fast till mobil, vilket leder till en smidig och kundvänlig upplevelse i butiken.

­– Det gör att du kan möta kunderna där de är i butiken, vilket gör att du kan avsluta affären på ett snabbt och smidigt sätt samtidigt som du ökar kundservicen.

Stället är även designat för att du enkelt ska kunna vända skärmen, för att kunden enkelt ska kunna signera eller använda självutcheckning.

­– Det här stället visar att större är definitivt inte alltid bättre, avslutar Thomas Rasi.

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter