Gå direkt till innehåll
Senaste tekniken inom larmbågar installeras i Julas varuhus
Senaste tekniken inom larmbågar installeras i Julas varuhus

Pressmeddelande -

Jula förlänger med Gate Security

Gate Security får förnyat förtroende som säkerhetsleverantör till Jula Sverige AB, vilket innebär en förlängning av tidigare avtal. Jula är i en expansiv fas och har beslutat att förnya samtliga existerande och kommande varuhus med larmbågar från Gate Security. Larmbågarna har den senaste teknologin inom kombinerad säkerhet- och försäljningsoptimering.

 

Gate Security har sedan tidigare ett samarbete med Jula och har installerat larmbågar i ett stort antal varuhus. Beslutet att uppgradera säkerheten i samtliga existerande och kommande butiker innebär att Jula får ett gemensamt webbaserat analysverktyg.

Genom ett modernt webbaserat analysverktyg erhåller Jula högsta säkerhet samtidigt som Gate Security kan ta ett helhetsgrepp om driften av alla installerade system.

Det är mycket glädjande för oss att Jula befäster Gate Security som samarbetspartner för säkerheten av befintliga varuhus och kommande varuhusetableringar. Avtalet är betydande och stärker vår position som en ledande leverantör i Norden.

Tom Stella

Key account manager, Gate Security

 

Gate Security har under vårt gemensamma arbete skapat ett mycket starkt förtroende som pålitlig leverantör. Deras innovativa och hållbara säkerhetsprodukter gör att vi är bekväma med att uppgradera våra varuhus med ny teknologi. Uppgraderingen innebär att vi får ett modernt verktyg som hjälper oss att optimera vår försäljning kombinerat med hög säkerhet, vilket stärker vår position inom branschen

Srdjan Jokic

Security Manager, Jula Sverige AB

 

Butiksanalys via kundräknare på larmbågarna

Analytics är ett analysverktyg för butiker och varuhus som vill få insikt i prestandan av sina butiker. Genom en användarvänlig webbaserad tjänst och iOS-appar kan en omfattande butiksanalys och kontroll uppnås på ett tydligt och bekvämt sätt.

  • Rapporter med statistikgrafer kan sedan skicka till olika mottagare eller till huvudkontoret för vidare analys.
  • Butiker kan grupperas i standard, personliga och smarta grupper vilket gör en jämförelse mellan butiker enkel och komplett.
  • Analytics är webbaserad vilket gör att den är tillgänglig när som helst och var som helst. Applikationer för iPad och iPhone finns även tillgänglig för den som är på resande fot.
  • Anslutna butiker visas på en karta, vilket ger dig en total överblick av den fysiska positionen av dina butiker.

Detta ger dig full kontroll över problemhanteringen.

 

Gate Security

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll

Elgiganten, Kungsbacka väljer Gate Security som totalleverantör av säkerhet till sitt nya 3.0 koncept

Elgiganten, Kungsbacka väljer Gate Security som totalleverantör av säkerhet till sitt nya 3.0 koncept

För att få en enhetlig och pålitlig leverans av säkerhet i sin butik har Elgiganten i Kungbacka valt Gate Security som totalleverantör av säkerhetsprodukter och tjänster. Säkerhetslösningen innefattar installation av inbrottslarm, passersystem, stöldskydd för elektronikprodukter, larmbågar vid butiksutgången, stöldskydd till E -signering samt strategisk kameraövervakning över hela butiken.

Relaterade event