Gå direkt till innehåll
exacqVision Cloud Drive - Molnlösning för kameraövervakning
exacqVision Cloud Drive - Molnlösning för kameraövervakning

Pressmeddelande -

Molnlösning för kameraövervakning

Den ledande leverantören inom kameraövervakning exacqVision erbjuder nu en molnlösning, exacqVision Cloud Drive, för sina användare.

Säkerhetslösningen i molnet tillhandahåller en offsite-kopia av övervakningsvideor vilket skyddar mot naturkatastrofer, stöld och andra händelser samtidigt som kostnaden minskas och tillgängligheten ökar. 

Lagring via exacqVision Cloud Drive hjälper säkerhets- och IT-avdelningen att sänka sin totala kostnad genom att eliminera några av de onödiga hårdvarukostnaderna och hanteringen av lagringsinfrastrukturen.

 

Översikt av funktioner:

Kameraövervakning från Gate Security - exacq cloud drive

  • Säker lagring och sökning av övervakningsvideor i molnet
  • Sök video med webbklienten exacqVision Client eller mobilappen Exacq Mobile
  • Tilldela molnlagring över kameror för inspelning av övervakningsvideo
  • Årliga prenumerationer beställs via Gate Security

 

Funktioner i detalj:

 

Säker lagring och sökning av övervakningsvideor i molnet

Kameraövervakning från Gate Security - exacq cloud drive

Användare av ExacqVision Professional och Enterprise kan nu arkivera övervakningsvideor och bokmärken till molnet och hämta det från vilken enhet som helst med en Internetanslutning. 

Detta gör det möjligt för dem att öka sin lokala lagringslösning med molnlagring, eller skapa en offsite-kopia av kritisk video för att säkerställa att den skyddas mot naturkatastrofer, stöld och andra sajtspecifika händelser. Övervakningsvideor som lagras i molnet är alltid krypterade, så att endast användaren kan komma åt videorna som lagras där.

 

Sök video med exacqVision Client eller Exacq Mobile

Kameraövervakning från Gate Security - exacq cloud drive

Inga speciella inställningar behövs för att hitta din övervakningsvideo, oavsett om den finns på lokal lagring eller molnlagring.

Övervakningsvideo i exacqVision Cloud Drive är sömlöst tillgänglig via exacqVision Client eller via Exacq Mobile för iOS och Android operativsystem.

 

Tilldela molnlagring över kameror för inspelning av övervakningsvideo

Kameraövervakning från Gate Security - exacq cloud drive

Köp ett abonnemang med det antal dagar du vill behålla övervakningsvideo och konfigurera en eller flera kameror på en videoinspelare för att skicka händelsevideo till molnet. 

Till skillnad från vissa kameraövervakningssystem begränsar exacqVision Cloud Drive inte abonnemang till enskilda övervakningskameror.

 

Årliga prenumerationer beställs via Gate Security

Årliga prenumerationer för lagring via exacqVision Cloud Drive är tillgängliga för exacqVision Professional och Enterprise-användare och kan enkelt beställas via Gate Security.

 

Gate Security

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll