Gå direkt till innehåll
Stryktålig porttelefon med HD-kamera

Pressmeddelande -

Stryktålig porttelefon med HD-kamera

Gate Security

Porttelefonen 2N Helios IP Force finns nu tillgänglig med HD-kamera för ytterligare säkerhet för dina entréer. HD-kameran har hög upplösning och fungerar både dag som natt tack vare inbyggd infraröd belysning i porttelefonen.

Porttelefonen är dessutom vandalsäkrad samt tål vatten och damm enligt branschspecifika certifieringar. 

Versioner med mikrofon, högtalare och kortläsare finns tillgängliga.

 

2N Helios IP Force

Porttelefon från Gate Security - 2N Helios IP Force

Porttelefonen 2N Helios IP Force ger dig nu en ännu mer tillförlitlig säkerhet än tidigare för entréer till lokaler tack vare den nya HD-kameran. Kameran ger en betydligt högre upplösning jämfört med porttelefoner med en vanlig kamera. Videokommunikationen är nu av mycket högre kvalitet och kamerabilden är mycket tydligare. En vidvinkel för HD-kameran förblir densamma som föregående version.

Porttelefonen med HD-kamera har också möjlighet att intelligent växla mellan dag- och nattinställningar. Porttelefonen är därför i stånd att anpassa sig till de ljusvillkor som gäller när som helst på dagen, vilket gör att dess främsta egenskap är bättre mörkerseende med hjälp av infraröd belysning. Detta gör framför allt att HD-kameran ger dig en tydlig bild av allt som händer i närheten på natten.

 

Diverse funktioner

2N Helios IP Force med en HD-kamera finns i alla versioner som erbjuds för versionen med en vanlig kamera. Därför kan den vara utrustad med:

  • 1, 2 eller 4 upplysta knappar
  • En numerisk knappsats
  • 1 eller 10W högtalare
  • 2 mikrofoner
  • Kortläsare
  • Piktogram

Porttelefon från Gate Security - 2N Helios IP Force

Dessutom gäller alla certifieringar även för den nya varianten, d.v.s. porttelefonen är vatten- och dammskyddad enligt IP69K och och vandaltestad enligt IK10.

 

Gate Security

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Gate Security säljer och installerar varularm, larmbågar, varuskydd, stöldskydd, butikslarm, punktlarm, passersystem, kameraövervakning, porttelefoni, övervakningssystem och säkerhetsskåp i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kontakter

Relaterat innehåll